Sønderborg // sport

20. december 2019 17:14

Mads Jacobsen

Royal Run kommer til Sønderborg.

Royal Run kommer til Sønderborg.

Startnumrene blev revet væk: »Nu kan du også komme med til Royal Run«

For at imødekomme den store interesse har den lokale arrangør besluttet at tilrette setuppet, så endnu flere sønderjyder får mulighed for at tilmelde sig arrangementet.

Sønderborg 20. december 2019 17:14

Mads Jacobsen

Royal Run kommer til Sønderborg.

Royal Run kommer til Sønderborg.

De knap 17.000 startnumre blev udsolgt allerede på tredjedagen, da tilmeldingen til Royal Run i Sønderjylland åbnede i november. Den store interesse har både overrasket og glædet den lokale arrangør, der siden har arbejdet på at revurdere planerne for at finde plads til lidt flere deltagere. 

Det arbejde er nu lykkedes, og godt 1.700 flere startnumre til Royal Run Sønderjylland sættes til salg i starten af januar, fortæller Per Hussmann fra Sport Event Syd:

”Jeg er glad for, at vi nu kan tilbyde helt præcist 1.750 flere en god oplevelse som deltagere i Royal Run her i Sønderjylland,” indleder Per Hussmann og uddyber:

”Det vigtigste for os er at sikre, at alle, der kommer som både deltagere og tilskuere, får en rigtig god oplevelse, så vi har været grundige med at tilpasse ruter og start- og målområder til det endelige antal.”

Per Hussmann tilføjer også, at det nye deltagerloft er det endelige:
”Netop for at sikre den gode oplevelse stopper vi her. Vi håber selvfølgelig, at dem, der ikke måtte nå at få et startnummer til Royal Run, har lyst til komme til Sønderborg på dagen og deltage i festlighederne som tilskuere – for det bliver en gevaldig fest d. 1. juni,” afslutter Per Hussmann.

De mere end tusind startnumre sættes til salg torsdag den 9. januar på www.royalrun.dk

Kommentarer

Login eller opret en bruger for at kommentere